Coffeeshop Statistieken

544
Coffeeshops
1546
Soorten wiet/haze/hasj

Aantal coffeeshops in Nederland

Er zijn momenteel 544 actieve coffeeshops in Nederland, welke zijn geregistreerd op GetSmokin'. Omdat het registreren voor coffeeshops op GetSmokin' gratis is en de vele bezoekers van GetSmokin' gemakkelijk ontbrekende informatie aan kunnen vullen (zoals het toevoegen van een coffeeshop die nog niet op de website staat) is aan te nemen dat dit getal klopt of in ieder geval erg dichtbij het echte aantal ligt.

Het totaal aantal coffeeshops in Nederland neemt al enige tijd af. Dit komt vooral door de strengere handhaving van de wet, welke ervoor zorgt dat veel coffeeshops bij controle worden gesloten. In 1995 was ons land zelfs nog 1460 coffeeshops rijk!


Aantal verschillende soorten wiet, haze en hasj

Momenteel zijn er 1546 verschillende soorten wiet, haze en hasj op GetSmokin' geregistreerd. Dit aantal is op te delen in 766 soorten wiet, 258 soorten haze en 522 verschillende soorten hasj die actief in coffeeshops worden verkocht.

Omdat nog niet ieder menu van iedere shop is ingevuld liggen de daadwerkelijke aantallen in soorten wiet, haze en hasj waarschijnlijk nog iets hoger.Bovengenoemde informatie is afkomstig van de database van GetSmokin' en wordt automatisch up-to-date gehouden. Het staat ieder vrij deze informatie te delen of te gebruiken - echter wordt een verwijzing naar de bron (getsmokin.nl) wel gewaardeerd.

ACCOUNT uitloggen
dutch flag english flag

Login

Registreer