Over GetSmokin'

GetSmokin' moderniseert recreatief cannabis gebruik door kwaliteit inzichtelijk te maken. Dit kan alleen met de hulp van de gebruikers. Met behulp van reviews, ratings en toevoegingen van de bezoekers van GetSmokin' willen we niet alleen iedere coffeeshop in Nederland in kaart brengen, maar ook het menu en de kwaliteit van het menu op één plek verzamelen.

Hoe werkt GetSmokin'?

GetSmokin' maakt het in eerste instantie mogelijk om gemakkelijk een coffeeshop te zoeken. Dit kan op basis van naam, plaats, provincie of op basis van je huidige locatie. Op de pagina van iedere coffeeshop is het vervolgens mogelijk om de coffeeshop te beoordelen. Behalve het beoordelen van de coffeeshop als geheel kan ook het aanbod van de coffeeshop individueel op een schaal van 1 tot 5 worden beoordeeld.

Om alle informatie up-to-date te houden is het voor gebruikers mogelijk om aanpassingen te maken. Op de pagina van een coffeeshop kunnen bezoekers bijvoorbeeld het adres, de openingstijden of het menu van de coffeeshop aanpassen. Om de kwaliteit te bewaken moeten alle aanpassingen wel eerst handmatig worden goedgekeurd voor ze op de website verschijnen.

Gebruikers die een account hebben worden voor doorgevoerde aanpassingen en nuttige reviews of comments beloond met User Tokes. Dit is een puntensysteem dat aangeeft hoe ervaren de gebruiker is.

Hoe worden accounts beveiligd?

GetSmokin' houdt accounts simpel - om een account aan te maken hoef je alleen een unieke username en een wachtwoord in te voeren (geen emailadres). We sturen je namelijk geen spam en verkopen of delen je gegevens niet.

Wachtwoorden van gebruikers worden dubbel-versleuteld opgeslagen in de database van nodum, welke beveiligd is door Imperva Incapsula. Imperva Incapsula is één van de grootste beveiligingsbedrijven en is onder andere ook verantwoordelijk voor de beveiliging van Siemens.

Wat kost GetSmokin'?

GetSmokin' is, en blijft, gratis voor zowel consumenten als coffeeshops.

Waarom vraagt de website om mijn locatie?

Als je op 'gebruik je huidige locatie' hebt geklikt heeft GetSmokin' je huidige locatie nodig om coffeeshops in de buurt te kunnen zoeken. We slaan je locatie-gegevens niet op en gebruiken deze slechts eenmalig om een zoekopdracht uit te voeren.

Cookie informatie

GetSmokin' plaatst zelf geen cookies. Wel gebruiken wij Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden. Deze gegevens worden volledig geanonimiseerd. Meer informatie over Google Analytics kun je hier vinden.

Contact

Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Samenwerken met GetSmokin'

GetSmokin' staat in principe open voor samenwerkingen met partijen die dezelfde belangen behartigen; het moderniseren en verbeteren van (recreatief) cannabis gebruik in Nederland. De partijen waar wij momenteel mee samenwerken en de partijen die wij steunen zijn hier te vinden.