Prix d’Ami

schrijf een review

Amsterdam

6 reviews

Haringpakkerssteeg 3, 1012 LR Amsterdam, Nederland - (route?)

Je hebt aanpassingen voor deze coffeeshop aangedragen, deze wachten op goedkeuring.

Over coffeeshop Prix d’Ami Amsterdam

Prix d’ami is de grootste coffeeshop van de wereld, met maar liefst 500 zitplaatsen.

Wij beschikken over 5 grote rookruimtes, 8 pooltafels en 36 flatscreens die door het hele pand hangen. Hier op zijn altijd live voetbal wedstrijden te bekijken. Een uitstekende keuken, met voldoende keuze uit verschillende menu’s.


Prix d’Ami heeft een frisse uitstraling en is belicht door middel van led wat een mooi en sfeervol effect geeft. De lounge bankjes hebben een comfortabele zit en luxueuze uitstraling.

Prix d’Ami heeft niet te vergeten een breed assortiment aan rook benodigdheden. Voor zowel de beginnende en ervaren roker bied Prix d’ami een uitgebreide keuze.

Met elk weekend live dj’s voor de ultieme coffee-shop ervaring, ooit was het een pakhuis voor opslag maar nu een eerste klas shop voor de rookliefhebbers!!

Openingstijden

bewerken

Maandag 07:00 - 01:00

Dinsdag 07:00 - 01:00

Woensdag 07:00 - 01:00

Donderdag 07:00 - 01:00

Vrijdag 07:00 - 01:00

Zaterdag 07:00 - 01:00

Zondag 07:00 - 01:00

Voorzieningen

bewerken
pinnen Pinnen niet mogelijk
pinnen
Ja - Nee
parkeren Lastig parkeren
parkeren
Ja - Nee
rookruimte Rookruimte beschikbaar
rookruimte
Ja - Nee

Reviews (2)

0

Goeie weed. Spaarkaarten waar je 10% van je aankoop op gestort krijgt die je later weer kunt besteden. Ik ga er nooit meer heen omdat je ID moet laten zien en die neem ik nooit mee. Ben je 33.. snap et wel, maar jammer. Zijn genoeg goeie shops dus geen ramp. Maar zorg dan dat er een foto'tje op die kaart zichtbaar is, ik neem die ID sowieso niet mee.

0

Was weer een tijdje geleden dat ik hier voor het laatst was. Wel was dit een van de leukste smoke ervaringen die ik heb gehad in een coffeeshop. Boven is er een soort van 3D bioscoop, je kan er erg comfortabel zitten. Toen ik er zat was Jurassic World te zien. Je moet wel drinken halen om daar te mogen zitten, maar als je toch een jointje gaat roken is het wel fijn om geen droge bakkus te hebben. Qua wiet weet ik niet hoe goed het is, ik had een paar gram blueberry gehaald, want dat is 1 van mijn persoonlijke favorieten. Op z'n minst echt een aanrader voor de smoke-touristen!

Schrijf een review

Beoordeling:
Plaatsen

Overig

Prix d’Ami Amsterdam
Voeg nieuwe strain toe:
Volgende stap
ACCOUNT uitloggen
dutch flag english flag

Login

Registreer