Joint Venture

schrijf een review

Arnhem

5 reviews

Munterstraat 4, 6811 GP Arnhem, Nederland - (route?)

Je hebt aanpassingen voor deze coffeeshop aangedragen, deze wachten op goedkeuring.

Openingstijden

bewerken

Maandag 10:00 - 00:00

Dinsdag 10:00 - 00:00

Woensdag 10:00 - 00:00

Donderdag 10:00 - 00:00

Vrijdag 10:00 - 00:00

Zaterdag 10:00 - 00:00

Zondag 11:00 - 00:00

Voorzieningen

bewerken
pinnen Pinnen niet mogelijk
pinnen
Ja - Nee
parkeren Lastig parkeren
parkeren
Ja - Nee
rookruimte Rookruimte beschikbaar
rookruimte
Ja - Nee

Reviews (5)

3

Prijs kwaliteit valt helemaal niet tegen bij deze shop! Je krijg bij de meeste soorten 1.2gr voor een tientje. De wiet is wat minder sticky dan sommige andere shops, maar daardoor heb ik het idee dat het juist wat natuurlijker is. Het klompt wat minder samen. Een van de enige shops in Arnhem waar ze tenminste vriendelijk en goed personeel in dienst hebben. Sommige shops kijken ze je niet eens aan, of is het "wat moet je"".

2

Gezellige shop, fijne plek om te zitten. Helaas geen pinautomaat en de prijs kwaliteit verhouding qua wiet valt een beetje tegen. Daarentegen is dat bij de hasj niet het geval.

0

Als nederlander heb ik vele shops gezien en bezocht in mijn leven. Helaas is deze coffeeshop bij verre de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. De rookruimte is relax en chille huiskamer. Helaas is alle wiet voorverpakt en in een lade weggestopt. Voorverpakt heb ik niet al te veel moeite mee persoonlijk maar zodra het achter deuren/muren/lades gestopt wordt begint ik het wel vreemd te vinden. Verder stoor ik me geweldig aan het feit dat ik geholpen wordt door een student met de benen lekker over de counter heen jointje op de lip dit vindt ik niet klantvriendelijk. Daarnaast heb ik hier nog niet wiet gehad waar ik stoned van werd heb deze shop heel veel malen de kans gegeven maar ben daar nu ook mee gestopt. Het enige wat ik nog kan aanraden bij deze shop is een lekker party jointje voor onderweg.

Bekijk meer (2)

Schrijf een review

Beoordeling:
Plaatsen

Overig

Voeg nieuwe strain toe:
Volgende stap
ACCOUNT uitloggen
dutch flag english flag

Login

Registreer