Het Binnenhof

schrijf een review

Zwolle

18 reviews

Steenstraat 6, 8011 TV Zwolle, Nederland - (route?)

Je hebt aanpassingen voor deze coffeeshop aangedragen, deze wachten op goedkeuring.

Openingstijden

bewerken

Maandag 11:00 - 01:00

Dinsdag 11:00 - 01:00

Woensdag 11:00 - 01:00

Donderdag 11:00 - 01:00

Vrijdag 10:00 - 01:00

Zaterdag 10:00 - 01:00

Zondag 10:00 - 03:00

Voorzieningen

bewerken
pinnen Pinnen niet mogelijk
pinnen
Ja - Nee
parkeren Lastig parkeren
parkeren
Ja - Nee
rookruimte Rookruimte beschikbaar
rookruimte
Ja - Nee

Reviews (13)

vertaal reviews naar NL
16

De kwaliteit van sommige wiet bij de Binnenhof is drastisch gedaald, moonlight gekocht voor 2 weken terug het was gewoon smerig! En geen enkel effect gehad voorheen was moonlight goede wiet. Vorige week amnesia haze gehaald top wiet! Gisteren Shiva gehaald weer geen enkel effect en ook Shiva was voorheen goed.. het kan aan mij liggen maar dat denk ik haast niet. Ik probeer het volgende week nog een keer en als ze weer shit verkopen stap ik over op een andere shop. Personeel is vriendelijk naar mij toe, mag ook wel als je er al zo,n 6 jaar komt. Maar als ze slechte troep gaan verkopen raak je vaste klanten als mij kwijt. Altijd heerlijk genoten van de wiet maar dit is al de 2e keer dat ik wiet krijg waar ik geen enkel effect op krijg.

8

∙ Pre-packed bags which seems to have less than promissed. Would suggest you take a scale with you to double-check. ∙ Flower was given a random fantasy name as the grower didn't seem to know what it was. ∙ Under a microscope: The flower was a hermaphrodite. ∙ Staff was friendly, though not patient or trained and didn't know anything about the strains or lineage.

8

Ze krijgen 2 sterren en dat alleen omdat het personeel altijd vriendelijk is. Voor de eigenaar: test je eigen shit eerst voor je het verkoopt voornamelijk moonlight en Shiva best hoge prijzen voor 0,0 effect. Ik kom hier naar 6 jaar altijd bij het Binnenhof komen nooit meer terug. En ik ben niet de enige begreep ik al in mijn vriendengroep.

Bekijk meer (10)

Schrijf een review

Beoordeling:
Plaatsen

Overig

Het Binnenhof Zwolle
Voeg nieuwe strain toe:
Volgende stap
ACCOUNT uitloggen
dutch flag english flag

Login

Registreer