Happy Days

schrijf een review

Arnhem

7 reviews

Oude Oeverstraat 6, 6811 JX Arnhem, Nederland - (route?)

Je hebt aanpassingen voor deze coffeeshop aangedragen, deze wachten op goedkeuring.

Over coffeeshop Happy Days Arnhem

Coffeeshop Happy Days is gemakkelijk te vinden en heeft een breed aanbod in verschillende soorten wiet, haze en hasj. Er is een rookruimte (de trap af) en je kunt er gemakkelijk parkeren.


De prijzen zijn laag en de kwaliteit is goed!

Openingstijden

bewerken

Maandag - gesloten

Dinsdag - gesloten

Woensdag - gesloten

Donderdag 10:30 - 00:00

Vrijdag - gesloten

Zaterdag - gesloten

Zondag - gesloten

Voorzieningen

bewerken
pinnen Pinnen niet mogelijk
pinnen
Ja - Nee
parkeren Lastig parkeren
parkeren
Ja - Nee
rookruimte Rookruimte beschikbaar
rookruimte
Ja - Nee

Reviews (3)

0

Gierige shop voorverpakte wiet kwaliteit minder kant Personeel niet over te spreken. En verder niet een sfeer om een joint te draaien

0

Ik denk ik in totaal nu een keer of 8 hier geweest, neem altijd Bubbles. Die was in het begin geweldig. Van die 8 keer hebben ze me twee keer slecht gedroogde wiet mee gegeven en twee keer hebben ze me keihard lopen naaien door me verkeerde mee te geven! Als je er wat van zegt proberen ze het zo te draaien dat het gewoon van een andere leverancier is. Ik ruik en proef echt het verschil wel! En 1 zakje oke, maar als ik voor 50,- haal verwachtik wel het goede! Sfeer vind ik er echt totaal niet hangen, zou er nooit gaan zitten. Personeel is altijd erg "gehaast" en kortaf. -voorverpakt -parkeren doe je super makkelijk in de Rozet garage. Als je snel bent, rij je altijd gratis uit :)

0

Beste hash van Arnhem super Polm. Ik woon al 30 jaar in Arnhem en ga een groot deel daarvan al naar Happy days. Vroeger vond ik ze wel wat gierig met de wiet. Tegenwoordig alles helemaal oke. Hash de beste van Arnhem dus.

Schrijf een review

Beoordeling:
Plaatsen

Overig

Voeg nieuwe strain toe:
Volgende stap
ACCOUNT uitloggen
dutch flag english flag

Login

Registreer