Beste coffeeshops van 2015

De stemmen zijn geteld en de resultaten zijn bekend: Dit zijn de beste coffeeshops van 2015!  De website CoffeeShopsinfo.nl laat haar bezoekers ieder jaar stemmen op de coffeeshop die bezoekers de beste van Nederland vinden. Waarschijnlijk wordt er op coffeeshops in grote steden meer gestemd dan op coffeeshops waar minder mensen komen, maar we zijn er vrij zeker van dat deze top 10 coffeeshops allemaal aanraders zijn! Heb je dus een weekendje niets te doen? Ga dan eens langs bij één, of meerdere, uitstekende coffeeshops uit dit lijstje. Ken je ze al? Laat dan een recensie achter op de pagina van deze coffeeshops!    

Nummer 1: The Stud in Amsterdam

Uit meer dan tweeduizend stemmen is The Stud in Amsterdam als beste gekozen; een goede reden dus om er eens een bezoekje te brengen! Ook het Amerikaanse blad Paste Magazine verkoos The Stud tot één van de beste coffeeshops in Amsterdam.  


Nummer 2: Boere Jongens in Amsterdam

Als je wel eens naar Amsterdam gaat zal je vast eens bij Boere Jongens langs zijn geweest. Deze coffeeshop is in 2014 verkozen tot beste coffeeshop en scoort dit jaar dus nog steeds erg goed. Ook op de recensies op Google raden vooral vaste klanten deze coffeeshop aan om de goede kwaliteit van de wiet en de goede sfeer.  


Nummer 3: Dizzy Duck in Den Haag

Dizzy Duck, een coffeeshop in Den Haag, is de best scorende coffeeshop die niet in Amsterdam zit. Je kan er ontspannen met een lekker kopje thee of koffie en een bordspel naar keuze. En ze hebben zelfs gratis wifi bij Dizzy Duck!  


Nummer 4: Grey Area in Amsterdam

Grey Area beschrijft zichzelf als een 'hotspot voor celebrities'. De coffeeshop bestaat al meer dan 15 jaar en heeft in die tijd meerdere High Times Cannabis Cup Awards gewonnen - ook zeker een aanrader dus!  


Nummer 5: The Blue Tomato in Hoorn

The Blue Tomato noemt zichzelf de 'nieuwe generatie coffeeshop'. De shop ziet er erg modern uit - zeker een adresje om langs te gaan.  


Nummer 6: Espresso in Mijdrecht

Coffeeshop Espresso heeft een gezellige sfeer, uitstekende koffie, een uitgebreid aanbod aan tosti's en heerlijk wiet.  


Nummer 7: Power Flower in Apeldoorn

Power Flower, nu dus uitgeroepen tot beste coffeeshop van Apeldoorn, is een coffeeshop die niet commercieel is en verschillende goede doelen steunt.  


Nummer 8: 't Bunkertje in Apeldoorn

Coffeeshop 't Bunkertje dankt zijn naam aan het pand; het is een relatief kleine coffeeshop met veel loyale fans in Apeldoorn.  


Nummer 9: Coffeeshop 1e Hulp in Amsterdam

Een populaire coffeeshop onder vele Amsterdammers, gerund door twee vrienden waarvoor klantvriendelijkheid centraal staat.  


Nummer 10: The Old Church in Amsterdam

De afsluiter in deze lijst maar wel de nummer 10 van beste coffeeshops van 2015 is coffeeshop The Old Church, die vooral bekend staat om zijn relaxte, trendy sfeer.   Ken je al een coffeeshop uit deze lijst? Laat dan weten wat jij van de coffeeshop vindt door op de naam van de shop te klikken!  


bron: rollingstoned.nl